Psychologische hulpverlening in Zuid-Kennemerland en Hoofddorp

Voor wie en met welke klachten kun je terecht?

Ik behandel adolescenten en volwassenen vanaf 18 jaar. Mijn begeleiding is geschikt voor diegenen die laagdrempelige psychologische hulp willen in een ongedwongen sfeer – tijdens een wandeling in de natuur, op het werk, in een openbare ruimte of in de geborgenheid van je eigen huis. Uiteraard is het ook mogelijk om in mijn praktijkruimte af te spreken. Speerpunt is flexibiliteit en zorg op maat.
Je kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende klachten en problemen. Je kunt hierbij denken aan:

stemmingswisselingen | stress | onzekerheid | perfectionisme | somberheid | eenzaamheid | angst | piekeren | prikkelbaarheid | overbelasting | slaapproblemen | vermoeidheid| spanning | onverklaarde lichamelijke klachten| problemen met de eigenwaarde | laag zelfbeeld

Maar ook als je worstelingen ervaart op levensgebieden zoals:

werk of studie | je relatie | je seksuele geaardheid | vriendschappen | vrije tijd | levens-en zingevingsvragen | levensfaseproblematiek (“dertigersdilemma, midlife crisis, lege nest syndroom”) | persoonlijke groei| assertiviteitsproblemen

Het kan ook zijn dat je het moeilijk hebt door:

ziekte | het verlies van een dierbare| verlies van werk | moeite met nee zeggen | moeite met grenzen aangeven

Uiteraard kunnen er ook problemen of klachten bestaan die hierboven niet genoemd zijn. Ik raad je aan om even contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken of deze voor mij behandelbaar zijn.

Het kan voor komen dat klachten te complex van aard zijn en ze niet passen bij mijn werkwijze. Ik behandel bijvoorbeeld geen ernstige eetstoornissen, crisisgevoelige problematiek en verslavingen. In dat geval begeleid ik je naar passende hulpverlening. Dus ook als je twijfelt over de psychologische begeleiding die het best bij jou past kun je bij mij terecht voor advies.

Je kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende klachten en problemen.

Je kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende klachten en problemen. Flexibiliteit en maatwerk, zowel qua gesprekslocatie, tijden en inhoud van de behandeling, dat is wat ik als psycholoog bied.

“Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.”
~ Rabindranath Tagore