Psychologische hulpverlening in Zuid-Kennemerland en Hoofddorp

Op zoek naar een methode die echt bij jou past?

Hoe zou je het vinden als de drempel tot hulp lager ligt? Op een door jou gekozen moment, zelf gekozen locatie en direct als je het nodig hebt, zonder verwijsbrief van je huisarts en zonder ingewikkelde aanmeldprocedures.

maak een afspraak

Tarieven, betaling & annulering

De standaard gespreksduur is 50 minuten. Het is ook mogelijk om een sessie van 1.5 uur te boeken of een pakket van 5 sessies af te nemen. In alle gevallen gaat het om individuele afspraken op locatie (walk & talk, openbare ruimte, thuis of op de praktijk)

50 minuten individuele psychologische begeleiding
95 euro (avond* en weekend 110)
1.5 uur sessie
165 euro (avond* en weekend 192)
Pakket 5 sessies van 50 minuten
450 euro (avond* en weekend 525)
Pakket 5 sessies van 1.5 uur
775 euro (avond* en weekend 910)

*avondtoeslag geldt na 18.00 uur
*ik bereken geen reiskosten voor plaatsen binnen de regio Zuid-Kennemerland en Hoofddorp. (Hieronder vallen Heemstede, Aerdenhout, Haarlem, Spaarndam, Spaarnwoude, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Bennebroek, Bentveld, Overveen, Vogelenzang, Zandvoort en Hoofddorp)

Betaling

De betaling dient direct na het gesprek via pin te worden voldaan. Indien er een pakket van 5 sessies wordt afgenomen, dient de betaling vooraf plaats te vinden op de bankrekening van Puur Psychologie, rekeningnummer NL56INGB0008097445 (t.n.v. Puur Psychologie).
Ik werk onafhankelijk van verzekeraars, wat betekent dat de begeleiding die ik bied onder particuliere zorg valt. De kosten worden dus niet vergoed door je zorgverzekeraar, je dient deze zelf te betalen.

In sommige gevallen kunt u via onderstaande instanties voor vergoeding in aanmerking komen. Informeer bij de desbetreffende instantie naar de mogelijkheden.

  • via de werkgever
  • via het UWV
  • via CIZ
  • via PGB

Annuleren

Een afspraak kan kosteloos worden geannuleerd. Laat mij dit dan wel zsm telefonisch of per sms weten zodat ik andere afspraken kan inplannen.

Klachtenregeling

Het laagdrempelige karakter van Puur Psychologie zet zich voort in de open houding ten aanzien van feedback op de dienstverlening. Je bent welkom om zowel positieve als negatieve ervaringen te bespreken. Mocht er t.a.v. mijn rol als therapeut iets zijn voorgevallen tijdens de sessie of tussendoor wat je dwarszit, hoop ik dat je me dat gewoon kunt vertellen zodat we het samen kunnen oplossen. Mocht je desondanks toch het gevoel hebben dat dit niet voldoet, kun je je wenden tot de klachtencommissie van het NIP; het Nederlands Instituut van Psychologen, waar ik bij aangesloten ben. Bekijk de website van het NIP voor meer informatie.