Psychologische hulpverlening in Zuid-Kennemerland en Hoofddorp

Op zoek naar een methode die echt bij jou past?

Hoe zou je het vinden als de drempel tot hulp lager ligt? Op een door jou gekozen moment, zelf gekozen locatie en direct als je het nodig hebt, zonder verwijsbrief van je huisarts en zonder ingewikkelde aanmeldprocedures.

Tarieven, betaling & annulering

De standaard gespreksduur is 60 minuten á 120 euro.

Ik bereken geen reiskosten voor plaatsen binnen de regio Zuid-Kennemerland en Hoofddorp. (Hieronder vallen Heemstede, Aerdenhout, Haarlem, Spaarndam, Spaarnwoude, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Bennebroek, Bentveld, Overveen, Vogelenzang, Zandvoort en Hoofddorp)

Betaling

Ik stuur na afloop een factuur van het gesprek/ gesprekken.
Ik werk onafhankelijk van verzekeraars, wat betekent dat de begeleiding die ik bied onder particuliere zorg valt. De kosten worden dus niet vergoed door je zorgverzekeraar, je dient deze zelf te betalen.

In sommige gevallen kunt u via onderstaande instanties voor vergoeding in aanmerking komen. Informeer bij de desbetreffende instantie naar de mogelijkheden.

  • via de werkgever
  • via het UWV
  • via CIZ
  • via PGB

Annuleren

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Indien een afspraak korter dan 24 uur van tevoren wordt geannuleerd, zal er 40 euro in rekening worden gebracht. De kosten voor no-show zijn 60 euro.

Klachtenregeling

Het laagdrempelige karakter van Puur Psychologie zet zich voort in de open houding ten aanzien van feedback op de dienstverlening. Je bent welkom om zowel positieve als negatieve ervaringen te bespreken. Mocht er t.a.v. mijn rol als therapeut iets zijn voorgevallen tijdens de sessie of tussendoor wat je dwarszit, hoop ik dat je me dat gewoon kunt vertellen zodat we het samen kunnen oplossen. Mocht je desondanks toch het gevoel hebben dat dit niet voldoet, kun je je wenden tot de klachtencommissie van het NIP; het Nederlands Instituut van Psychologen, waar ik bij aangesloten ben. Bekijk de website van het NIP voor meer informatie.