Psychologische hulpverlening in Zuid-Kennemerland en Hoofddorp

Op locatie

Behalve wandeltherapie is het ook mogelijk om op locatie, bijvoorbeeld op het werk of in een openbare ruimte zoals een lobby van een hotel of in een grand café af te spreken. Veel werkgevers hebben wel beschikking over een goede gespreksruimte. Dit heeft als voordeel dat het gesprek onder of direct na werktijd plaats kan vinden. Het voordeel van afspreken in een openbare ruimte is dat de sfeer ongedwongen is en dat het een laagdrempelig karakter heeft wat veel mensen prettig vinden. Een combinatie van wandeltherapie en een gesprek op locatie is natuurlijk ook goed mogelijk; een korte wandeling en voortzetting van het gesprek binnen of andersom.

Mogelijke locaties kunnen dezelfde zijn als de trefpunten bij de wandeltherapie, maar er zijn uiteraard nog veel meer locaties te bedenken. Mocht je zelf ideeën hebben voor een geschikte locatie, dan hoor ik het graag. In overleg bespreken we dan wat mogelijk is.

Ook hier geldt weer:

NB1. Houd er rekening mee dat, indien je met de auto komt, op sommige plekken parkeerkosten betaald moeten worden. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

NB2. Indien de gesprekken buiten dus in openbaar gebied of in een openbare ruimte plaats vinden, kunnen anderen ons zien of mogelijk horen. De kans bestaat hierdoor dat persoonlijke informatie naar buiten komt. Dit is je eigen risico, ik kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Zie ook de algemene voorwaarden.

NB3. Eventueel gemaakte kosten voor genuttigde consumpties zijn voor eigen rekening.