Psychologische hulpverlening in Zuid-Kennemerland en Hoofddorp

Op locatie

Behalve wandeltherapie is het ook mogelijk om op locatie, in een openbare ruimte af te spreken. Te denken valt aan een grand café, koffie tentje, restaurant, lobby of met mooi weer op het terras. Dit heeft als voordeel dat de sfeer ongedwongen is en het heeft een laagdrempelig karakter wat veel mensen prettig vinden. Een combinatie van wandeltherapie en een gesprek op locatie is natuurlijk ook goed mogelijk; een korte wandeling en voortzetting van het gesprek binnen of andersom.

In elk centrum zitten wel geschikte cafeetjes of restaurants waar we elkaar kunnen treffen. Mogelijke locaties kunnen dezelfde zijn als de trefpunten bij de wandeltherapie, maar er zijn uiteraard nog veel meer locaties te bedenken. Mocht je zelf ideeën hebben voor een geschikte locatie, dan hoor ik het graag. In overleg bespreken we dan wat mogelijk is.

Ook hier geldt weer:

NB1. Houd er rekening mee dat, indien je met de auto komt, op sommige plekken parkeerkosten betaald moeten worden. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

NB2. Indien de gesprekken buiten dus in openbaar gebied of in een openbare ruimte plaats vinden, kunnen anderen ons zien of mogelijk horen. De kans bestaat hierdoor dat persoonlijke informatie naar buiten komt. Dit is je eigen risico, ik kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Zie ook de algemene voorwaarden.

NB3. Eventueel gemaakte kosten voor genuttigde consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Tijdens een wandeling in het bos, de duinen of langs het strand

wandeltherapie

In de veiligheid van je eigen huis of bij mij thuis ‘aan de keukentafel’

therapie aan huis

Een kleinschalige praktijk voor complementaire therapie

in de praktijk